در ساختمان هایی که دارای فضاهایی با کاربری های مختلف هستند از فن کویل جهت سرمایش و گرمایش فضا ها استفاده می شود ولی به علت کاربری برخی از فضاها نیاز به وجود هوای تازه در آن فضا می باشد که می توان به هتل ها و مراکز خرید اشاره نمود که برای اتاق ها و مغازه های آن از فن کویل استفاده می شود. از آنجا که فن کویل قادر به تامین هوای تازه نیست از هواساز برای تامین هوای تازه استفاده می شود.
به عنوان مثالی دیگر می توان به فضاهای اداری و بستری بیمارستان ها و یا ساختمان های بزرگ اشاره نمود که از فن کویل برای تامین تهویه مطبوع و حرارت مورد نیاز و از هواساز هایژنیک برای تامین هوای تازه آن استفاده می شود.
ممکن است این سوال مطرح شود که چرا از هواساز به دو منظور سرمایش و گرمایش و تامین هوای تازه به صورت توامان استفاده نمی شود؟
پاسخ این سوال به محدودیت های عمرانی ساختمان مرتبط می شود زیرا در ساختمان های بزرگ به حجم هوای بالایی جهت تامین سرمایش و گرمایش نیاز است و لذا ابعاد کانال های هوا بسیار بزرگ خواهد شد و این موضوع به معنای نیاز به فضای بیشتری از سقف کاذب برای عبور کانال های هواست.
در حالی که ارتفاع یک فن کویل که قرار است در سقف کاذب نصب شود بسیار کمتر از کانال است.
و همچنین در ساختمان های بزرگ طول مسیر کانال کشی و پیچ و خم مسیر عبور کانال موجب افت فشار بالایی می شود که این نیز به مفهوم استفاده از فن بزرگتر برای هواساز است.
از نظر اقتصادی نیز هزینه کانال کشی چنین ساختمان هایی به مراتب بالا تر از هزینه خرید فن کویل است بنا به دلایل ذکر شده در اینگونه ساختمان ها از فن کویل برای تامین سرمایش و گرمایش و کلیه فضاها استفاده می شود و فقط برای فضاهایی که به هوای تازه نیاز دارند از هواساز در کنار فن کویل استفاده می شود.
ارتفاع فن کویل سقفی حدود 25 سانتی متر است که برای هر سقف کاذبی مناسب است و نیز نحوه کنترل بارسرمایی توسط فن کویل بهتر بوده و هزینه های عملکردی و جاری ساختمان را کاهش می دهد.
در فن کویل این امکان وجود دارد که در فضاهایی که نیاز به سرمایش و گرمایش ندارد فن کویل را خاموش نمود که در این صورت ظرفیت کمتری از چیلر و مینی چیلر گرفته شده و برق مصرفی این دستگاه ها کاهش می یابد.

5 3 رای
امتیازدهی به مقاله
مقاله های مرتبط
شرکت دورین (Dorin)
شرکت دورین ( Dorin ) یکی از معتبرترین شرکتهای تولیدکننده در زمینه تجهیزات برودتی و سیستم‌های تهویه مطبوع است. این شرکت در ایتالیا تأسیس شده و به خاطر نوآوری و کیفیت محصولاتش شناخته می‌شود. Dorin از زمان تأسیس خود در اوایل قرن بیستم، به تدریج به یکی از پیشروان صنعت برودت تبدیل شده است. این شرکت با تمرکز بر تحقیق و توسعه، توانسته است فناوری‌های جدیدی را در زمینه کمپرسورها و سیستم‌های برودتی معرفی کند. محصولات Dorin شامل کمپرسورهای پیستونی، سیستم‌های تهویه مطبوع و تجهیزات مرتبط با برودت هستند که در صنایع مختلف از جمله غذایی، دارویی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به تعهد Dorin به کیفیت و پایداری، این شرکت به استانداردهای بین‌المللی پایبند است و همواره در تلاش است تا محصولات خود را با استفاده از فناوری‌های روز دنیا بهبود بخشد. Dorin همچنین به دنبال گسترش بازارهای خود در سطح جهانی است و تلاش می‌کند تا با ارائه راهکارهای نوآورانه، نیازهای مشتریان را برآورده کند.
تاریخچه کمپانی رفکامپ (Refcomp)
کمپانی رفکامپ (Refcomp) یک شرکت ایتالیایی متخصص در طراحی و ساخت قطعات و سیستم های تبرید و تهویه مطبوع است. که در سال 1986 تأسیس شد، در ابتدا بر روی تولید کمپرسورها تمرکز کرد و از آن زمان برای ارائه طیف گسترده ای از محصولات از جمله واحدهای متراکم، مبدل های حرارتی و پانل های کنترل رشد کرد.
تاریخچه کمپانی Copeland
برند Copeland توسط Edmund Copeland در سال 1921 ثبت شد. وی شرکتی را در دیترویت میشیگان تأسیس کرد، تا با اختراعات منحصر به فرد خود صنعت تبرید را متحول کند. هنگامی که شرکت با چالش هایی مواجه شد، دارایی های آن فروخته شد و ادامه عملیات در سال 1937 به سیدنی و اوهایو منتقل شد. در سیدنی، چهار تن از مهندسان جوان کارآفرین شرکت، حق امتیاز کمپرسور را خریداری کردند. امرسون در سال 1986 مدیریت کوپلند را به عهده گرفت. و کوپلند به عنوان زیرمجموعه شرکت امرسان الکتریک شد. و در همین زمان سرمایه گذاری قابل توجهی در توسعه یک محصول جدید بنام کمپرسور اسکرال انجام داد. در سال 1987 اولین کمپرسور اسکرال را با نام تجاری کوپلند معرفی و وارد بازار کرد.
عضویت
به من اطلاع بده وقتی که
guest
0 نظرات کاربران
بازخوردهای درون خطی
نمایش همه نظرات